4 Ocak 2017 Çarşamba

Çocuklara Para Kavramını Öğretmek

Çocuklara para kavramını öğretmek kolay değildir.Bir markete gittiğinizde her şeyi almak isteyebilir, Size bir çok şeyi sipariş edebilirler.Bunun için en uygun yol onlarla oyun oynayarak onlara paranın alışveriş ile bitebileceğini anlatmaktır.
Örneğin; Oyuncak satıcısı yada müşteri olabilirsiniz.Aynı şekilde manav da olabilirsiniz.ŞAKACIKTAN 😊

Metal paralar hiç kullanılmamış olarak bankalardan, özellikle de merkez bankasından bir miktar alınabilir.Fakat gerçek kağıt paralar kesinlikle elle tutulduktan sonra ellerinizi yıkamalısınız.Çünkü merkez bankasının yaptırdığı tahlillere göre kağıt paralar üzerinde sarılık mikrobundan her türlü grip mikrobuna kadar bir çok mikrop bulunmaktadır.Metal paralarda da aynı şekilde.Biliyorsunuz metal paralarda halka açık tuvaletlerde kullanılıyor.Lütfen çocuklara bu bilgileri öğretelim.Örneğin; çocuklara para verip, fırına ekmek almaya gönderirseniz; sofrada yiyeceğiniz ekmeği para tuttuğu eliyle tutmamalı.

Aşağıdaki resimden yazıcıdan renkli çıktı alıp, istediğiniz bir oyuna hemen başlayabilirsiniz.Hepsi hijyeniktir hiç merak etmeyin 😋... 
İyi eğlenceler... 
Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan; facebook, twitter, goggle+1 ile paylaşırsanız ya da yorum yazarsanız, başka çocuklu olan kişilere iletebilirseniz çok memnun oluruz.

Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimlerden yada hem kendi üretimimiz hem de çeşitli kaynaklardan alıntı ve düzenlemedir.Kaynağı belli olan ve bizim kaynağına ulaşabildiğimiz materyal(fotoğraf, video, resim) için ilgili alanda kaynak, logo varsa v.b. not olarak gösterilecek, varsa ilgili link siteye bilgi mahiyetinde ilave edilecektir.Sitemizde yayınlanan tüm içerik, bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.Bazı materyallerin üzerine eklediğimiz email ve site adresimiz sadece yayını temsilendir.
İlginize teşekkür ederiz.

ŞEKERLİ BALON 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder