27 Aralık 2016 Salı

Siz böyle sulu boya gördünüz mü ? sonuçların hepsi şaheser !

Çocukların çok sevdiği farklı bir sulu boya 

Yapılışı şöyle su bazlı keçeli kalemler ile filitre kahve filitresine semboller çiziyorlar önce siyah kalem ile sonra içlerini yada yanlarını diledikleri gibi boyuyorlar sonra kare, dikdörtgen olarak kesip üzerine sprey tabanca ile su sıkılıyor ve kurumaya bırakılıyor.
Kuruyunca işte karşınıza bu tablolar çıkıyor.

Filitre kahve filitresine ulaşmak zor olur ise bu etkinlik bir de biraz sert olarak marketlerde satılan kağıt havlu ile de yapılabilir.Örnek olarak hani tek adet satılan 10 adet kağıt havluya denk olan havlular bir denenebilir.Ancak sonucu nasıl uluyor ? biz henüz fırsat bulup deneyemedik.Sizlerden neticeleri öğrenebiliriz.
Bir deneme yapılabilecek kağıt çeşidi de resim defterlerinde olan kağıtlar.Gözenekli ve sert olan kağıtlar güzel sonuç veriyor.





Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan; facebook, twitter, goggle+1 ile paylaşırsanız ya da yorum yazarsanız, başka çocuklu olan kişilere iletebilirseniz çok memnun oluruz.

Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimlerden yada hem kendi üretimimiz hem de çeşitli kaynaklardan alıntı ve düzenlemedir.Kaynağı belli olan ve bizim kaynağına ulaşabildiğimiz materyal(fotoğraf, video, resim) için ilgili alanda kaynak, logo varsa v.b. not olarak gösterilecek, varsa ilgili link siteye bilgi mahiyetinde ilave edilecektir.Sitemizde yayınlanan tüm içerik, bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.Bazı materyallerin üzerine eklediğimiz email ve site adresimiz sadece yayını temsilendir.
İlginize teşekkür ederiz.

ŞEKERLİ BALON 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder