7 Kasım 2016 Pazartesi

Harika çiçekler

HARİKA ÇİÇEKLER

Çocuklar için olan bu aktivitede küçüklerimiz için büyüklerin Anne ve Babaların yada Abla ve Abilerin biraz yardımını rica edeceğiz.Bu aktivite ince uçlu kalemlerle yapıldı.Ama siz aynı özellikte daha kalın uçlu keçeli kalemlerle daha büyük ölçülerde yapabilirsiniz.

Bu aktivite normal boyama konusuna boyut kazandırarak, yapılan çiçeklerin kesilerek dik bir şekilde yapıştırılması anafikrine dayanıyor.Çiçek desenlerini içinizden geldiği gibi yapabilirsiniz.Renki boyamalar çocukların ilgisini çekiyor.Hatta bir parmak baskısına bir çizgi çizerek onu da çiçek gibi yapabilirsiniz.








Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan facebook, twitter, goggle plus vb. paylaşırsanız yada yorum yazarsanız çok memnun oluruz.
Teşekkürler, saygılarımızla...

ŞEKERLİ BALON 2016
http://sekerlibalon.blogspot.com.tr/
sekerlibalon@gmail.com


Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimler hem kendi üretimimiz hem de çeşitli kaynaklardan alıntıdır.Kaynağı belli olan ve bizim kaynağına ulaşabildiğimiz materyal(fotoğraf, video, resim) için ilgili alanda kaynak not olarak gösterilecek, ilgili link siteye ilave edilecektir.Sitemizde yayınlanan tüm içerik, bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.İlginize teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder