17 Kasım 2016 Perşembe

ARTIK ATAMAYACAKSINIZ

YAPILANLARI GÖRDÜKTEN SONRA ARTIK ATAMAYACAKSINIZ 

Değerli Vatanımızın üzerimizde malesef kara bulutlar gezmekte.Bizi de gündemde olan konular hep meşgul etmekte ve üzülmekteyiz.Allah inşallah tez günde daha refah günlere ulaştırsın.
Bizim her şeye rağmen çocuklarımızın yaratıcılığını serbest bırakmamız lazım.Tabi bunun için bizim bazı kaynaklar bulup, araştırıp bunları çocuklarımıza ulaştırmamız gerekiyor.Ülkemizin ve bizim Geleceğimiz çocuklarımız.

Lütfen Çocuklarınıza çok fazla oyuncak alarak kötülük yapmayın ! Her şeye sahip olan çocuk hayal kuramaz, hayal kuramayan çocuk ileride bir hedefe ulaşamaz.

Lütfen yaratıcılığı yaygınlaştırmak ve bir şeyler düşündürmek için Anneleri Babaları ve Çocukları özendirmek için bu yazıyı paylaşalım ve mümkün olduğunca çocuklu ailelere ulaştıralım.Sitemizde daha fazla ilginç ve çocuklara hitap eden konular yayınlamaya devam edeceğiz.

Bugün Anne ve Babasının Öğretmeninin yardımıyla kendi oyuncağını yapan çocuk yarın bu yaratıcılıkla Kendi UÇAĞINI, TRENİNİ, METROSUNU, GEMİSİNİ, TANKINI yapar.

PET ŞİŞELER, PLASTİK ŞİŞELER 



























































Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan facebook, twitter, goggle+1 plus vb. paylaşırsanız yada yorum yazarsanız çok memnun oluruz.

Sizlerin çocuklarınız ile yaptığınız boyama, aktivite, deney v.s. bize göndermenizi
bekliyoruz Sitemizde yayınlayalım.
Teşekkürler, saygılarımızla...

ŞEKERLİ BALON 2016
http://sekerlibalon.blogspot.com.tr/
sekerlibalon@gmail.com


Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimler hem kendi üretimimiz hem de çeşitli kaynaklardan alıntıdır.Kaynağı belli olan ve bizim kaynağına ulaşabildiğimiz materyal(fotoğraf, video, resim) için ilgili alanda kaynak not olarak gösterilecek, ilgili link siteye ilave edilecektir.Sitemizde yayınlanan tüm içerik, bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.Bazı materyallerin üzerine eklediğimiz email ve site adresimiz sadece yayını temsilendir.
İlginize teşekkür ederiz.


2 yorum:

  1. Bayıldım bu bloğa. Elinize, emeginize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize çok sevindim.Amacımız önce büyüklere sonra çocuklara beyin fırtınası yaparak sanat, el becerisi, deneyler anlamında bir şeyler düşündürmek.Yurt dışı ile aradaki farkı eşitlemek.Önerileriniz, aklınıza gelen bir fikir, herhangi bir beğendiğiniz konu olur ise e-mail gönderin yada yorumlara yazın onları da yayınlıyalım.Sizlere de çok teşekkürler motive ediyorsunuz.saygılarımızla...

      Sil