30 Ekim 2016 Pazar

Kapak Kus

KAPAKLARDAN GÜZEL BİR KUŞ YAPALIM

Şişe kapaklarını hep biriktirelim.Çünkü çook işimize yarayacaklar ve biriktirdiğimiz şişe kapaklarından çok güzel faaliyetler yapmamız mümkün.
Bu kardeş kuşları yapmak da zor değil.

Kapakların büyüklüğüne göre gaga ve bacak keselim.Kapakları önce istediğimiz kuş renginde boyayalım(boyamız yoksa boyamasak da olur) sonra kapakları bir kağıda yapıştırarak sabitleyelim.Bacakları akordeon gibi yapıp yapıştıralım.Gagayı da.Kuyruk için tüy yada şönil gibi bir malzeme kullanabilirsiniz.
Çocukların anne yada baba ile birşeyler yapması önemlidir.Aslında yapılanın önemi yoktur.
Ama birlikte zaman geçirdikten sonra ortaya güzel bir oyuncak da çıkarsa hiç fena olmaz :-)
Bir süre küçüklerimizi oyalayacaktır.

Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan facebook, twitter, goggle plus  vb. paylaşırsanız yada yorum yazarsanız çok memnun oluruz.
Teşekkürler, saygılarımızla...


Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimler çeşitli kaynaklardan alıntıdır.Kaynağı belli olanlar için kaynak not olarak gösterilecek, ilgili link konulacaktır.Sitemizde yayınlanan tüm içerik,bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder