28 Ekim 2016 Cuma

Gazete ile kes yapistir

GAZETE İLE KES YAPIŞTIR

Eski gazeteleri değerlendirerek çocuklara müthiş görünümde hayvan, doğa ve insan figürleri hazırlayabilirsiniz.Hem birlikte istediğiniz gibi kes yapıştır aktivitesi hem de çok düşük bir maliyette; hem de evinizde bir köşede kırtasiye malzemeleri yok ise evden dışarı çıkıp alışveriş yapmadan hemen yapabileceğiniz bir çalışma olabilir.Hayal gücünüz ne kadar geniş ise bu çalışmaları da o kadar artırabilirsiniz.

İyi Eğlenceler...


Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan facebook, twitter, goggle plus  vb. paylaşırsanız yada yorum yazarsanız çok memnun oluruz.
Teşekkürler, saygılarımızla...


Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimler çeşitli kaynaklardan alıntıdır.Kaynağı belli olanlar için kaynak not olarak gösterilecek, ilgili link konulacaktır.Sitemizde yayınlanan tüm içerik,bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder