30 Ekim 2016 Pazar

Dondurma Boyama

MEYVELİ VANİLYALI DONDURMA BOYAMA

Çocukların bayıldığı bir şey varsa o da dondurmadır.Sıcak yaz günlerinde dillerden düşmez dondurma.Hatta kış aylarında da yemek isterler ama korkumuzdan, zaten normal şartlarda da hasta olduklarından alıp yediremeyiz.Ama en azından bu güzel dondurmaları birlikte boyayabiliriz.Simli kalemlerle de boyatabilirsiniz.Sonrasın da kesip boş bir kağıda yapıştırabilirler çok güzel bir görünüm de oluyorlar.





Dondurma dosyasını buradan bilgisayarınıza indirebilirsiniz !

Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdan facebook, twitter, goggle plus  vb. paylaşırsanız yada yorum yazarsanız çok memnun oluruz.
Teşekkürler, saygılarımızla...



Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimler çeşitli kaynaklardan alıntıdır.Kaynağı belli olanlar için kaynak not olarak gösterilecek, ilgili link konulacaktır.Sitemizde yayınlanan tüm içerik,bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder